GRATIS VERZENDING VANAF € 75
TOT 14 DAGEN RUILEN/RETOUR
OP WERKDAGEN VOOR 10:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS
Bezig met laden...

Sikkens Rubbol SB

Waardering:
74% of 100

Sikkens Rubbol SB Voordelig Bestellen? Gesiliconiseerde alkydhars hoogglanslak voor buiten. Extreem duurzame hoogglans aflak.

Vanaf  52,88 Normale prijs  82,03
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol SB

Ben u op zoek naar een goede alkyd hoogglans aflak? Kies dan voor het topproduct Sikkens Rubbol SB  plus. Deze verf is zeer duurzamer. Sikkens geeft 8 jaar garantie op hechting en glansbehoud! Wat ons betreft is dit het een van de beste producten op de markt en door schilders nog steets het meest populaire Sikkens product. Voor het aanbrengen van de Sikkens rubbol SB Plus is heeft uitermate belangrijk te werken met de juiste ondergrond. Hierbij is het ontvetten het belangrijkst, wij hebben goede ervaringen met B Clean. Als alles vervrij is wil de verf weer goed hechten dit geeft garantie tot een langere levensduur. Kaal hout moet altijd eerst in de grondverf hiervoor is Sikkens rubbol primer plus het beste product. Als je bezig gaat met een professionele verf verdient de schilder en de verf ook een professionele kwast, denk bijvoorbeeld aan de Copenhagen gold

Sikkens Rubbol SB plus is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Voor schildersbedrijven is dit ook het meest gekozen Sikkens product.


Sikkens Rubbol SB Plus handige punten

 • Tot 8 jaar 
 • Uitstekend glansbehoud
 • Siliconenbasis
 • Buiten gebruik
 • Profesioneel gebruik
 • Mooie vloeiing.
 • Hoge dekkracht.
 • Weersbestendig
 • Pro Paint

Verwerking van Sikkens Rubbol SB Plus?

Bij de verwerking van Sikkens rubbol SB gebruik je altijd een professionele kwast of roller.  Hierdoor zal de verf ook beter dekken. De Sikkens rubbol SB plus zal mooi stak optrekken na het aanbrengen. 

Gebruik altijd professionele kwasten en rollers zodat het resultaat optimaal zal zijn!!


Sikkens Rubbol SB Plus kan ik vergelijken met?

Sikkens rubbol SB is een verf op siliconenbasis Sikkens heeft alleen de Sikkens rubbol XD High Gloss die dit ook heeft. Wil je voor een ander merk kiezen? Kies dan voor Sigma S2U.

 1. Sikkens Rubbol XD High Gloss 10 jaar
 2. Fitex Hoogglans PU 7 jaar voor een super prijs
 3. Sikkens Rubol Finura High Gloss 6 jaar
 4. Epanol Hoogglans 4 jaar
 5. Sigma S2U Allure Gloss 10 jaar
 6. Sigma S2U Gloss 8 jaar

Hoogglans Alkyd Aflak voor Buiten van Verfvinden.nl

Zoek je de juistei aflak verf met een mooie glans (hoogglans) Denk dan aan Sikkens rubbol SB Plus waarschijnelijk een van de beste producten van dit moment. Deze verf kan tot wel 8 jaar meegaan!!! Alleen de Sikkens rubbol XD Gloss heeft een langere levensduur. Deze levensduur beloofd bijna geen 1 merk Sikkens Product. Kies je voor de beste kwaliteit? Dan kies je voor Sikkens professionele verf.


Officieel Sikkens Outlet Store

Sikkens Outlet Store wat hout dit nu eigenlijks in? Nu heeft de lant ltijd de garantie dat wij zijn aangesloten bij Sikkens hierdoor krijgt de klant altijd orriginele producten met de juiste kleur. Wij hebben de beschikking over een aantal professionele hypermoderne mengmachines hierin staan altijd de nieuwste kleuren met de juiste formules. Wil je de verf persoonlijk komen afhalen? Dat kan in onze winkel ben je natuurijk ook altijd van harte welkom

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol SB
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!