Motip Spuitbussen RAL kleuren (TIP)

Motip Spuitbussen RAL kleuren (TIP)

Bestel vandaag nog voordelig uw Motip spuitbussen bij verbinden.nl. Vandaag besteld voor 16.00 dan kunt u morgen al aan de slag

Prijs: voor € 7,87 incl. BTW

Levertijd: Op werkdagen voor 10:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd.Decoratieve hoogglansl lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans.  Klik op een kleur voor een grotere staal en om te bestellen.

Waarom bestelt u bij Verfvinden.nl?

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke levertijd. Deze is daarom ook maximaal 2 dagen. Voor de meeste producten hebben wij een levertijd van 1 dag. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Blijkt uw product toch niet helemaal te zijn wat u ervan had verwacht, kunt u binnen veertien dagen gratis retourneren. 

 

Waarom spuitbussenvan Motip? 

Het voordeel van een spuitbus is dat u ook de moeilijk te bereiken plekjes kunt verven. Denk aan hoeken in uw huis, of een fiets. De verf in de spuitbussen heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf. 

 

Bent u op zoek naar kwaliteitsproducten voor uw schilderklus? 

 

Verfvinden.nl verkoopt diverse producten met betrekking tot schilderklussen. Bent u op zoek naar verfbenodigdheden, sikkens rubbol, sigma s2u , beits of verf van verschillende merken en soorten? Bekijk dan ons assortiment van kwaliteitsproducten. Motip is een bekend a-merk van diverse verfsoorten. Heeft u vragen over uw bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag. 

 

Waar komt Motip vandaan?

Motip levert innovatieve producten in de automotive, doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. 

 

Wat levert Motip voor producten?

Motip heeft een divers assortiment, afwisselend van hoogwaardige lakken tot technische producten als remmenreiniger en siliconensprays. Deze hoge kwaliteit is te danken aan de jarenlange ervaring (sinds 1946) die het bedrijf heeft opgedaan. 

 

Welke verfmerken verkopen wij nog meer?

 

We hebben een ruim assortiment met kwaliteitsproducten. Denk aan de volgende merken: 

 

 

Waarom bestelt u bij Verfvinden?

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke levertijd. Besteld u vandaag nog? Dan kunt u morgen al aan de slag. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Blijkt uw product toch niet helemaal te zijn wat u ervan had verwacht, kunt u binnen veertien dagen gratis retourneren. 

 

Meer weten?

Neem vooral eens een kijkje in ons assortiment! Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij adviseren u graag. 

Motip spuitbussen van Verfvinden.nl.

Motip is een bekende leverancier van spuitbussen. Er wordt altijd gestreefd naar perfectie. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zoek vandaag nog contact met ons!

www.verfvinden.nl/motip

 

Bestel vandaag nog voordelig uw Motip spuitbus blanke lak bij verbinden.nl. Vandaag besteld voor 16.00 dan kunt u morgen al aan de slag